23 Ekim 2010 Cumartesi

NERDESİN?

Susmayı bilmiyorum,
Konuşmak için çok geç.
Sitemin faydası yok,
Duymuyorsun!
Nerdesin?

Dinlemekten yorulduğum,
Ama içimi kanatan bir şarkısın.
Ne söylesem faydasız,
Anlamıyorsun!
Nerdesin?

Unutmaya kıyamadığım,
Sen beni çoktan unuttun.
Hatıraları saklıyorum,
Bilmiyorsun!
Nerdesin?

Bir haber alamadığım,
Halimi hiç sormuyorsun.
Bari selam gönder,
Gelmiyorsun!
Nerdesin?


Sezen

4 yorum:

Profösör dedi ki...

Belki de yarasa yavrularının kursağında yem olmuş hazmedilmeyi bekliyordur O...

"Sevdiğine kur yapmak için şarkı söyleyen bir erkek kurbağa, farkında olmadan avını arayan bir yarasaya akşam yemeği müjdesi vermiş olabilir!" İşte mukadderat budur diyebileceğimiz trajik bir doğal hadise.. En zevkli ve en keyifli anlarda bile farkında olmadan sonumuzu hazırlıyor olabiliriz miyiz?

KELİMELER DÜNYASI dedi ki...

Evet olabiliriz.Neyse ki farkında değiliz.Farkında olarak bunu yapmaya intihar deniliyor sanırım.Takdir_i ilahi deyip geçmek kolaycılık olsa da başka çare yok.Tabi bu sözlerin şiirle bir ilgisi de yok:)

Profösör dedi ki...

Eğer seni üzen biri varsa, sitemijni de anlamıyorsa, başına gelecek vardır. Eğer O başka bir frekansta ise o zaman, senin sitemin aha dönüşebilir. Adli ilahi adaletini herkese misliyle gösterir. Belki yukarıdaki şijiriundeki sitemin bana kısa öyküyü aklıma getirdi diyeblirim. Biz herşeyin hayırlısını dileyelim.

KELİMELER DÜNYASI dedi ki...

Hımm peki...Doğrusu yorumunuzu ilk okuduğumda bu bakış açısı aklıma gelmemişti.Haklıolabilirsiniz.Sitem etmiyorum.Daha doğrusu birine hitap eden bir şiir değil bu.Nerdesin demek istedim birine belki.O kişi kendini bilmiyor ya da ben o kişiyi henüz tanımıyorum.Yorumunuz ve cevabınız için teşekkür ederim..