27 Kasım 2010 Cumartesi

BOŞVER

 

"Bir kadının ne dediğine değil, ne demek istediğine kulak ver. Çünkü onlar, kimse kırılmasın diye bazı şeyleri söylemezler."


[Paul Auster]..
 
Sana içimden geçen herşeyi söylemedim.
Üzülürsün diye...
Çocukça küsmelerin vardı,
Küsme diye...
 
Söylediklerimi de pek anlamadın,
(Nasılsa sen hep haklısın.)
Söylemediklerimi nereden anlayacaksın!
 
 
Sezen

4 yorum:

Profösör dedi ki...

Bence açık açık küonuş.. kafasınıskıra kıra. Bazıları bunuw hakeder;

Bugün kırkbeş dakikalık bir hızlı yürüyüş yaptım. Doktorum her gün yürümelisin diyor bana. Bugün cumartesi. Ben de yürüyeyim, doktorumun sözü tutulsun istedim. SSK hastanesinijn önündeki kavşağa geljnce kırmızı ışıkta durdum. Belediye arabvsında oturan yijrmjiyedi, yirmisekiz yvşlvrında olan bir yolcuya el salladım. Oysa onu tanımıyordum. O kendisijne el savllvyvn kişijye tebessüm etti. Sonra da bvna el svllvdı. Bu duygu ona neler hissettijrdi bilemem ama; Ben ise onun hoşnut olduğunu hissetijm. Nedenini bilemediğim bu hareketle nice insanlvrın gönlü alınabilijyor. Ben de onun arkamdan "Ben onu tanıyamadım. Beni tanıyan birisi sanırım, ama çıkartamadım" diye kendi kendine mırıldandığını duyar gibi oldum. (Hayattan kesitler)

KELİMELER DÜNYASI dedi ki...

Yorumlarınız ben el sallamaktan veya herhangi bir selam işertinden çok çok daha fazla mutlu ediyor.TEŞEKKÜR EDİYORUM, SAĞOLUN..

cem dedi ki...

böyle erkekler de mevcut aslında. açık-net anlatamayan daha çok anlaşılmak isteyen...

KELİMELER DÜNYASI dedi ki...

Anlaşılmak hepimizin derdi; kadın olsun, erkek olsun.Bazılarımız kırmaktan üzmekten korkar, bazılarımızın incelikler umrunda değildir.